Wie wil het stokje van mij overnemen?

image_print

In 2017 ben ik begonnen met het verzamelen van gedachtenisprentjes van overleden personen uit Boekend en heb deze in een boekwerk opgenomen met de titel “Om nooit te vergeten”. Tot heden heb ik getracht van elke overleden persoon die in Boekend geboren is of gewoond heeft, een gedachtenisprentje of een overlijdensbericht uit de krant te bemachtigen. Dankzij de hulp van veel mensen uit Boekend en het Gemeente Archief uit Venlo, heb ik vanaf het jaar 1857 tot en met  oktober 2023 in een boek ruim 210 families met  ruim 640 overleden personen kunnen opnemen.

Maar als bijna 80 jarige blijkt dit nu voor mij steeds wat moelijker te worden. Vooral het werken met de computer vergt nu toch veel inspanning. Geen lichamelijke, maar mijn hersens kunnen de ontwikkeling van de automatisering niet meer zo bijhouden en fouten wil ik liever niet maken. Reden dat ik heb moeten besluiten dat 2023 het laatste jaar is dat  ik overleden personen uit Boekend in mijn boekwerk ga opnemen. Maar ik zou het geweldig vinden als iemand van mij het stokje zou willen overnemen. Dan liggen de gegevens van overleden personen die in Boekend geboren zijn of gewoond hebben vast en zijn voor iedereen beschikbaar. Uit eigen ervaring weet ik dat er vaak een beroep gedaan moest worden aan het al uitgegeven boek met het jaar 2021 als einddatum.

Graag stel ik mijn computerbestanden ter beschikking. Heeft U interesse, laat het dan even weten. Ik ben telefonisch bereikbaar onder nummer 077-4001991. Mocht U geen gehoor krijgen, ik zal U altijd terugbellen. Ik hoop vurig op een reactie.

Hay Kusters

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange