Potgrondactie Blerickse Herten

Potgrondactie Blerickse Herten zaterdag 4 maart

De jaarlijkse potgrondactie van Drumfanfare Blerickse Herten zal dit jaar plaatvinden op zaterdag 4 maart. Deze dag wordt de potgrond in Blerick en Boekend deur aan deur verkocht.

Wilt u ons niet mislopen, dan is er weer de mogelijkheid om de zaken vooraf te bestellen via onze webshop www.potgrond-blerick.nl. We hebben weer de beste kwaliteit potgrond, in zakken van 40 liter. Eén zak kost € 6,- en voor 3 zakken betaalt u € 17,-. Voor vragen kunt u contact opnemen door te mailen naar potgrond@blerickseherten.nl

De lente staat weer voor de deur. Het wordt weer tijd om de plantjes te verwennen met potgrond van de Blerickse Herten. Net zoals ieder jaar, gaat de drumfanfare op pad in Blerick en Boekend om potgrond te bezorgen. Als u een bestelling plaatst op onze webshop komen de leden op zaterdag 4 maart, tussen 10:00 en 15:00 uur bij u aan de deur om de potgrond te bezorgen.  Uiteraard wordt de potgrond tot bij u in de tuin afgeleverd, een extra service voor mensen die zelf niet de mogelijkheid hebben de potgrond mee te nemen uit de winkel.

Bestel nu alvast de potgrond via onze webshop www.potgrondblerick.nl. U kunt ook contact op nemen door een mail te sturen naar potgrond@blerickseherten.nl.

Wilt u ook muziek komen maken bij de Blerickse Herten? Dat kan! Iedereen, vanaf 8 jaar, is van harte welkom. Neem contact op via info@blerickseherten.nl voor meer informatie.

Secured By miniOrange