Focusgroep gemeente Venlo

image_print

Leef jij nu of leefde jij eerder zelf wel in armoede, en wil je de gemeente helpen om het voor jou beter te maken? Neem deel in één van de focusgroepen. In anderhalf uur bespreken we wat leven in armoede betekent voor jou. Wat het met jou doet. En welke behoefte je hebt om hier verbetering in te krijgen. Samen met jou als ervaringsdeskundige willen we een beter beeld krijgen. Van de uitdagingen en de problemen die jij ervaart. Deze informatie helpt ons om beter voor jou én andere mede-inwoners hulp en ondersteuning te ontwikkelen die ook echt helpt. Voor deze focusgroepen werken we met persoonsprofielen. Want inwoners hebben in verschillende situaties andere behoeften, dat weten we al uit ervaring. We verzamelen samen zoveel mogelijk kennis en informatie. Zodat er straks oplossingen uitkomen die jou en lotgenoten ook echt helpen. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig met jouw privacy om.

 

Kijk op de foto voor meer informatie. Herken jij je in één (of meerdere) van deze profielen en wil je ons helpen? Voor vragen of om je aan te melden, neem contact op met Milena Alcorta via m.alcorta@venlo.nl.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange