Attentie voor mantelzorger

image_pdf

Wil jij iets betekenen voor een mantelzorger?

Bedank de mantelzorger met een attentie!

Mantelzorgers staan klaar voor een naaste. Dat vinden ze vanzelfsprekend en dat doen ze uit liefde en betrokkenheid. Het kan een intensieve taak en een enorme uitdaging zijn waardoor ze soms geen of weinig tijd voor zichzelf hebben.

Het mooiste dat je ze kunt geven is een beetje van uw tijd en een leuke attentie. Een goed gesprek, een kop koffie, een lekkere maaltijd koken of een uurtje de zorgtaken overnemen. Wil je laten zien dat je hem of haar waardeert? De aanmeldkaartjes liggen op verschillende plaatsen verspreid door de gemeente Venlo, denk aan een Huis van de Wijk, Informatie- en Adviespunt, huisartspraktijk of bibliotheek. Haal een kaartje op en schrijf dan op het kaartje wat je voor hem of haar kunt doen of overnemen. Mantelzorgers vragen immers niet makkelijk zelf om hulp. De mantelzorger ontvangt jouw kaartje, samen met een attentie in de week van de Dag van de Mantelzorger (10 november).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange