Welkom op Open Energiedag

image_print

Op zaterdag 17 september vindt de landelijke Open Energiedag plaats. Tijdens deze dag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook! U bent tussen 13 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten informeren én met elkaar het gesprek aan te gaan. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine, gelegen langs de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V.

Informatie over diverse onderwerpen

De Open Energiedag wordt georganiseerd in samenwerking met diverse betrokken partijen, zoals energiecoöperatie Samenstroom. Er zijn verschillende informatiestandjes en presentaties. Zo krijgt u informatie over – of kunt u vragen stellen over – bijvoorbeeld het Windpark, het leefbaarheidsfonds, hoe u thuis kunt verduurzamen en over bredere duurzame ontwikkelingen in de regio. 

Meer informatie volgt

Heeft u interesse om de Open Energiedag te bezoeken? Noteer de datum dan alvast in uw agenda. Direct na de zomervakantie informeren we over het precieze programma en verdere details.

We kijken er naar uit om u op 17 september te mogen ontvangen!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com