Freek Kusters onderscheiden

image_pdf

Koninklijke onderscheiding

Freek Kusters heeft maandagavond j.l. een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Antoin Scholten.

Freek werd hierbij volledig verrast. Hij kreeg de onderscheiding ten overstaan van familie, vrienden, afgevaardigden van Gemeente Venlo, carnavalsvereniging De Worteleschrabbels en Joekskapel Noeit Genog,

Burgemeester Scholten prees Freek zijn maatschappelijke inzet. Daarbij werden zijn activiteiten bij De Worteleschrabbers, RKBVC, Jeugdclub Don Bosco, Boekend Events en Stichtingsbestuur Boostenhof genoemd. Na het opspelden van de onderscheiding was er gelegenheid tot felicitatie bij Freek thuis. Het feliciteren heeft tot laat in de avond geduurd…………

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange