Nieuwsbrief Werkgroep Leefbaarheidsfonds

image_print

Beste mensen,

Tijdens de jaarvergadering van donderdag 10 maart jl. heeft energiecoöperatie Samenstroom uitleg gegeven over de voortgang van het leefbaarheidsfonds.

Met het oprichten van het windturbinepark, komt er een fonds ter waarde van € 500.000 beschikbaar voor de bewoners die aangrenzend aan het park wonen. Dit fonds wordt in drie gelijke delen verdeeld over Boekend, Klingerberg en Heierhoeve. Dit houdt voor Boekend in dat er een bedrag van (zoals het er nu naar uitziet) ca. € 167.000 beschikbaar komt voor het financieren van projecten.

Ideeën voor projecten dienen uit de gemeenschap te komen. Er is een werkgroep opgericht om de initiatieven te gaan verzamelen. De verzamelde initiatieven zullen vervolgens in een openbare vergadering beoordeeld worden.

In de werkgroep hebben 2 bestuursleden van Boekender Belang en 3 mensen uit de Boekend zitting. De werkgroep wordt begeleid door Peter Peeters en Monique Zegveld van Samenstroom  De werkgroep zal begin april voor bij elkaar komen.

Over enige tijd zal u gevraagd worden om initiatieven voor projecten in te dienen. Hierover zal binnenkort verdere uitleg komen.

In de tussentijd kunt u alvast gaan nadenken………..

Boekender Belang

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange