Venlo Mien Hert

image_print

Subsidie van de Gemeente voor organiseren van activiteiten:

“Het doel van deze subsidieregel is om het sociale gezicht van de gemeente te laten zien en inwoners een hart onder de riem te steken in deze complexe tijd en daarmee ook vertrouwen te geven in de toekomst.

Het tonen van ondersteuning om de samenleving weer op gang te krijgen, verbindende initiatieven te stimuleren en te helpen om de samenleving in gezamenlijkheid weer op gang te krijgen. Een gezicht dat van waarde is voor waar alle Venlonaren in alle stadskernen. Dit doen we door middel van een subsidieregeling; initiatiefnemers (in persoon of organisatie) kunnen een financiële tegemoetkoming ontvangen bij het organiseren van een evenement, gebeurtenis of actie die voldoet aan het doel van ‘Venlo mien Hert’.”

Subsidieregel Venlo Mien Hert.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange