Zij Actief…Leden gezocht

image_pdf

ZijActief Boekend…………..Leden gezocht!
Van en voor actieve vrouwen! Al meer dan 90 jaar!

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden!!!!!!!Samen met vrouwen uit je buurt naar een leuk evenement, of interessante lezingen bijwonen? Of toch liever naar de bioscoop of creatief aan de slag? ZijActief Boekend organiseert diverse gezellige activiteiten en interessante bijeenkomsten voor vrouwen van Boeken. Je bent van harte welkom!

Wie zijn wij?

Wij zijn de vrouwenvereniging  ZijActief Boekend. Wij zijn er voor vrouwen van alle leeftijden. Onze vaste clubavonden zijn op woensdag en vinden meestal plaats in gemeenschapshuis Boostenhof aan de Heijmanstraat. Onze avonden meestal 2x per maand, uitgezonderd de vakantiemaanden juli en augustus.

We hebben als doel vrouwen bij elkaar te brengen, ongeacht leeftijd, om samen leuke avonden te beleven, samen ontspannen, ontmoeten en ontplooien. Dat doen we al meer dan  90 Jaar!  van en voor actieve vrouwen.

Wat doen wij?

Onze activiteiten zijn erg afwisselend, van een muziekavond tot kienen, een lezing of luisteravond,  workshops over allerlei onderwerpen, actief met fietsen of een wandeling, etc.

Ben jij iemand die het leuk vindt om bij onze vereniging te komen, meld je dan aan als lid. We staan ook open voor vrouwen die niet in Boekend wonen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Zijactiefboekend@hotmail.com

Tot ziens.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange