Blerickse Herten verhuizen naar de Boostenhof

image_pdf

Blerick-Venlo, 16 november 2020

Per 1 december verhuizen wij officieel naar Café Feestzaal Boostenhof in de Boekend. Na dertig jaar op de Horsterweg, verlaten wij dus de Horsterweg voor de Boekend.

 Onze repetities en activiteiten zullen voortaan vanuit onze nieuwe thuislocatie worden georganiseerd.  De repetities op dinsdagavond van het korps en de slagwerkgroep en de leerling repetities op dinsdag- en donderdagavond vinden sinds vorige maand al plaats bij de Boostenhof, maar per 1 december is de verhuizing officieel. Een keuze die voor onze vereniging niet eenvoudig was, maar gericht op de toekomst wel de juiste. Met Eric en Dunja, uitbaters van de Boostenhof, hebben wij fijne gesprekken gevoerd en wij hopen op een vruchtbare samenwerking de komende jaren. Momenteel zijn de repetities van het korps en de slagwerkgroep vanwege de maatregelen rondom het coronavirus nog niet herstart, maar wij hopen deze snel weer op te pakken. Zo kunnen wij onze muzikale klanken ook laten horen aan de Boekendse bevolking.

Secured By miniOrange