Nieuws van Sint Nicolaas

image_pdf

Beste kinderen uit de Boekend,

We zijn weer in Nederland, in ons mooie, grote, witte huis.

Gelukkig hadden we genoeg kolen en was de blokkade een vergissing van de Pieten.

We vinden het wel super jammer dat we dit jaar niet naar de Boekend kunnen komen.

Ik had jou en alle anderen zo graag weer gezien in de mooie kerk waar altijd die mooie kleurplaten klaar hangen. Och ja,  misschien heb je al een mooie kleurplaat of tekening gestuurd en daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ik ga ze allemaal op mijn gemak bekijken.

Het was zo leuk dat al die burgemeesters en kinderen de tekeningen en allerlei lekkers kwamen brengen. Het leukst vond ik de carnavalswagen van prins Jos en prinses Beppie. Die pakjesboot 12 leek wel echt.

Waar ik zeker ook blij mee ben zijn de kolen die prins Jos en prinses Beppie meegenomen hebben uit Limburg, want je snapt natuurlijk dat we anders niet naar Spanje terug zouden kunnen.

Voordat we terug gaan naar Spanje komen we nog een kado in je schoen stoppen hoor.

Ik weet precies wat je leuk vindt en ik denk dat je wel blij zult zijn met de kadootjes.

Leg je dan ook een keer een wortel voor Ozosnel bij je schoen, want die moet altijd zo

hard werken.

Ik hoop dat ik jou en alle anderen volgend jaar weer zie in de Boekend, want ik ga je echt missen.

Dikke boks  van Ozosnel alle pieten en natuurlijk van mij.

Lieve Groetjes, Sinterklaas