Glasvezel in Boekend is dichterbij dan ooit !

image_pdf

8 oktober 2020

Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

Glasvezel in Belfeld, Boekend, Hout-Blerick en Steyl is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Belfeld, Boekend, Hout-Blerick en Steyl.
Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 19 december 2020 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen.

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, scholieren en studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

“Nu de aanleg van glasvezel in volle gang is in het buitengebied, is de volgende stap naar de dorpen een logische”, aldus Sjors Peeters, wethouder Wonen en Wijken.“
Ik ben dan ook blij dat de dorpskernen nu de kans krijgen om aan te sluiten op het glasvezel netwerk. Zo zijn ook zij voorbereid op die steeds digitaler wordende samenleving. In mijn ogen echt een noodzakelijkheid.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners in Belfeld, Boekend, Hout-Blerick en Steyl die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief.
Ook kan men op de website gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Daarbij kunnen inwoners nu profiteren van het exclusieve welkomstaanbod van de telecomaanbieders! Meer informatie hierover is te vinden op gavoorglasvezel.nl.

Aanleg glasvezel in buitengebied in 2e kwartaal 2021 afgerond

Eerder voerde DELTA Fiber Netwerk onder de naam Glasvezel buitenaf een succesvolle glasvezelcampagne in het buitengebied van Noordoost Limburg.
De aanleg is hier in volle gang.
De verwachting is dat in het tweede kwartaal van 2021 iedereen in het buitengebied van Noordoost Limburg die een abonnement heeft afgesloten, een werkende glasvezelaansluiting in huis heeft.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT.
Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa.
DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.
Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Belfeld, Boekend, Hout-Blerick en Steyl op gavoorglasvezel.nl.