De Dag van de Mantelzorger

image_pdf

Wil jij iets betekenen voor een mantelzorger?

Bedank de mantelzorger met een attentie!

Mantelzorgers staan klaar voor een naaste. Dat vinden ze vanzelfsprekend, maar daardoor hebben ze soms geen of weinig tijd voor zichzelf.

Het mooiste dat je ze kunt geven is een beetje van uw tijd en een leuke attentie. Een goed gesprek, een kop koffie, een lekkere maaltijd koken of een uurtje de zorgtaken overnemen. Wil je laten zien dat je hem of haar waardeert? Haal een aanmeldkaartje op in een Huis van de Wijk of Informatie- en Adviespunt. Daarnaast zijn deze te vinden in verschillende huisartspraktijken, apotheken en de bibliotheek. Schrijf op het kaartje wat je voor hem of haar kunt doen of overnemen. Mantelzorgers vragen immers niet makkelijk zelf om hulp. De mantelzorger ontvangt jouw kaartje, samen met een brievenbusattentie in de week van 10 november, de Dag van de Mantelzorger.

Team Mantelzorg Venlo

Secured By miniOrange