Vouchers voor energiebesparende maatregelen

image_print

Vouchers voor energiebesparende maatregelen

Woningeigenaren in de gemeente Venlo kunnen tot 31 maart 2021 een energievoucher aanvragen. Deze zijn bestemd voor het nemen van energiebesparende maatregelen in huis.

Meer energie besparen is goed voor het klimaat én je portemonnee. We willen jou, als eigenaar van een bestaande woning in gemeente Venlo, helpen met energie besparen. Daarom kun je tot 31 maart 2021 een energievoucher aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Denk daarbij vooral aan kleine maatregelen, zoals een waterbesparende douchekop, LED verlichting of het aanschaffen en bevestigen van radiatorfolie. Maar ook grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld vloer-, dak- of spouwmuurisolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp komen in aanmerking voor deze energievouchers.

Er zijn vier typen vouchers beschikbaar. Deze hebben een waarde van €60,- €200,- €400,- of €1.000,- Per adres mag één voucher worden aangevraagd. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld en op = op. Voor meer informatie over de energievouchers en het aanvragen van de vouchers ga je naar www.duurzaambouwloket.nl/rre-venlo

Duurzaam Bouwloket Venlo

Het Duurzaam Bouwloket Venlo regelt de aanvragen van de vouchers voor de gemeente Venlo. Maar dit loket heeft jou mogelijk nog meer te bieden. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor:

  • Gratis en onafhankelijk advies bij het verduurzamen van jouw woning
  • Vragen over isoleren
  • Vragen over energiebesparing
  • Subsidie- en financieringsregelingen
  • Het vinden van een betrouwbaar bedrijf dat duurzaamheidsmaatregelen uitvoert.

Ontdek de mogelijkheden op de website www.duurzaambouwloket.nl/venlo

Contact
Stel je vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk.
Telefoonnummer: 072 – 743 39 56
E-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange