Jeugdclub Don Bosco

image_pdf
  • Zoals u wellicht al heeft gemerkt zijn we met de Jeugdclub helaas niet langs de deuren gekomen op 4 april met de jaarlijkse paaseieren-actie. Dit heeft alles te maken met de verlengde maatregelen vanuit de overheid aangaande het Corona-virus. Hoewel het voor de club geen makkelijk besluit was, hebben we gekozen om voor ieders veiligheid de actie af te gelasten. Helaas konden we geen bericht meer in de Schakel plaatsen om dit iedereen te laten weten, maar hopelijk is het nieuws tot jullie gekomen via social-media of de Bookend Watch-app. Als Jeugdclub vinden we het uiteraard heel erg jammer dat de actie niet door kon gaan, maar niet getreurd; volgend jaar staan we weer paraat! Noteer de datum vast in uw agenda: 27 Maart 2021.

  • De clubavonden liggen al een aantal weken stil door de maatregelen die horen bij de coronacrisis. Omdat er veel onduidelijkheid is over hoe de maatregelen (al dan niet) versoepeld zullen worden, willen wij als club nu duidelijkheid bieden voor de kinderen en ouders. Seizoen 2019/2020 zou lopen tot en met 8 juni. Het is zeer de vraag of de maatregelen al voor die tijd zo versoepeld zouden zijn dat ook de clubactiviteiten door kunnen gaan. Daarom is besloten om alle clubactiviteiten voor komend seizoen af te gelasten. Dit betekent dat zowel de clubavonden, als de uitjes die normaal in het voorjaar plaatsvinden, niet door zullen gaan. Met pijn in ons hart zijn we tot dit besluit gekomen, maar gezondheid gaat boven alles!
  • Het kamp voor de oudste-groepers staat vooralsnog gewoon gepland omdat dit in juli plaatsvindt. De vergaderingen en planning omtrent het kamp gaan tot nu toe nog door. Mocht in de komende weken duidelijk worden dat de maatregelen aangaande de coronacrisis de doorgang van ons kamp niet toestaat, laten we dit uiteraard weten.
  • We vinden het als Jeugdclub heel erg jammer dat we de meeste kinderen nu moeten gaan missen tot seizoen 2020/2021 gaat beginnen. Daarom gaan we een aantal leuke dingen bedenken om toch met jullie in contact te blijven. We zijn nu in beraad hoe en wat we kunnen doen, om ervoor te zorgen dat de Jeugdclub ook in deze gekke tijden voor verbinding en ontspanning kan zorgen voor de kinderen van de Boekend. Jullie horen z.s.m. van ons!
  • Omdat we nu geen afsluitende clubavond/activiteit kunnen organiseren, hebben we het idee gevat om aan het begin van volgend clubseizoen een openings-activiteit te plannen. Dit moet een feestje worden waarin we hopelijk met zijn alle kunnen vieren dat we weer in elkaars bijzijn kunnen genieten van leuke activiteiten. Ook hier horen jullie t.z.t. meer over.
  • In de tussentijd wensen wij iedereen het beste. Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel als dit voorbij is!