De Groeëte Bookend Battle

image_pdf

Het is definitief, de 2de editie van de Groeëte Bookend Battle is een feit.

Na de succesvolle editie in augustus 2019, zal de Groeëte Bookend Battle terugkeren in 2020!
Team Bookend Battle is al druk bezig met het bedenken van originele hersenkrakers. Durf jij en je team het ook dit jaar weer aan? Of heb je het vorig jaar gemist? Wij beloven dat het ook deze keer weer een spectaculaire editie gaat worden. Zorg ervoor dat jij en je team (weer) paraat staan.

Noteer 29 augustus 2020 groot in je agenda!

 

Kort samengevat komt het op het volgende neer:

Op zaterdag 29 augustus 2020 ga je samen met een groep strijden om de bokaal van “de groeëte Bookend battle”.  De groep bestaat uit maximaal 12 personen. De organisatie adviseert om de groep uit minimaal 6 tot 8 personen te laten bestaan. Eén persoon uit deze groep wordt aangewezen als teamcaptain en moet minimaal 18 jaar zijn. De battle is geschikt voor alle leeftijden!!

Vanaf 18 uur die dag zal de battle van start gaan en deze zal de gehele avond duren. Je zult met je groep vanaf een zelf aangegeven “thuisadres”  in de Boekend gaan spelen. De Groeëte Bookend Battle zal bestaan uit opdrachten die je thuis uit moeten voeren, maar er zullen ook opdrachten op locatie in of rondom de Boekend plaats gaan vinden waar je tegen leden van andere groepen zult gaan strijden. Om 23 uur is het einde van de battle en zal er, net als vorig jaar, gezamenlijk afgesloten worden.

Afgelopen jaar werd er nog weken nagepraat over de succesvolle avond!

Het is vanaf NU mogelijk om je aan te melden via de officiële website, www.dgbb.nl.

Houd de schakel en de facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie.

Namens team DGBB, Emiel, Bas, Yvon, Jean-Paul, Timo en Anja

(in samenwerking met Framboos Events, Boekend Events en LaLa Bookend)