Categorie: Nieuwsbrief De Schakel

Is bedoeld voor selectie berichten in de digitale nieuwsbrief

image_print

Boekender Belang website handig toevoegen aan jouw telefoon

Moet je ook altijd zo zoeken waar de website van Boekender Belang te vinden is op jouw telefoon? Je kunt de website heel eenvoudig toevoegen aan jouw favorieten of het startscherm van jouw telefoon of tablet. Volg de bijgaandehandleiding en het is binnen 1 minuut gepiept.

Uitnodiging Jaarvergadering

Het bestuur van Boekender Belang nodigt u graag uit voor de jaarvergadering. In de bijlage kunt u de agendapunten lezen. We zien u graag op donderdag 28 maart 2024 om 20.00 uur in de Boostenhof, Heymansstraat 125.

Ik weet niet wat ik op papier zal zetten. (Ingezonden stuk)

Het lukt mij niet altijd even gemakkelijk om een column te schrijven. De reden hier voor is dat ik geen persoon ben die een of andere literaire knobbel heb en zo maar een mooie tekst uit zijn mouw kan schudden. Ik zou het wel graag willen, maar helaas het is niet zo. Als ik dan toch wat op papier wil zetten ga ik denken over al die jaren die ik al achter de rug mag […]

Steyler Jeugddag 2024: Een Dag vol Ontdekkingen en Avontuur

Op dinsdag 30 april 2024 wordt de tweede editie van de Steyler Jeugddag gehouden, een bruisend evenement vol educatie en plezier voor jongeren. Van 11.00 tot 16.00 uur zullen verschillende locaties in Steyl hun deuren openen om de jeugdige bezoekers te verwelkomen. De toegang is gratis voor jongeren tot 18 jaar, terwijl ouders of begeleiders slechts €2,00 per locatie betalen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Secured By miniOrange