Categorie: Nieuws Boekend

Is bedoeld voor nieuwtjes uit de Boekend

image_print

Afscheid van de kerk

Dankzij de digitale “Schakel” blijf ik op de hoogte van het wel en wee in Boekend. Zo vernam ik dus ook dat op zondag 21 januari 2021 voor de laatste keer een H. Mis zou worden opgedragen in de parochiekerk van het Onbevlekt Hart van Maria in Boekend.

Thema avond mantelzorg

Themabijeenkomst: verwachtingspatronen. Naasten in de psychiatrie en/of verslaving?

Laatste mis in onze parochiekerk

Foto: Frans Smits Beste mensen van Boekend, Zoals al langer bekend wordt onze parochie kerk op zondag 21 mei 2023 na de plechtige heilige mis van 10 uur aan de eredienst onttrokken. Dan sluit onze parochiekerk na 70 jaar voorgoed haar deuren. Onze kerk werd in gebruik genomen in 1953, nadat Boekend een aantal jaren gebruik had gemaakt van de noodkerk, de grote schuur aan de Huiskampweg van “Egelbos Wiel“. Als parochie zijn we de […]

Muziekfonds Boekend

Muziekfonds Boekend. Op de jaarvergadering van dorpsraad Boekender Belang heeft het Muziekfonds Boekend een korte presentatie gegeven over haar doelstellingen en de mogelijkheden tot aanvraag voor een bijdrage aan een muziekopleiding, muziekevenement of een muziekproject. Uitgangspunt is een ondersteuning bieden aan evenementen of projecten waarbij Muziekvereniging/Harmonie Boekend betrokken zou zijn.

Informatieavond verduurzaming

Donderdag 11 mei organiseert Boekender Belang in samenwerking met de Gemeente Venlo, Ozze Energie en Samenstroom een informatieavond over verduurzaming.

Volgende pagina »
Secured By miniOrangeSecured By miniOrange