Potgrondactie Blerickse Herten

image_pdf

Op zaterdag 7 maart is weer de jaarlijkse potgrondactie van Drumfanfare Blerickse Herten. Op deze dag gaat de vereniging weer langs de deuren in Blerick en Boekend om potgrond te verkopen. Eén zak potgrond van 40 liter kost € 4,50 en voor 3 zakken betaal je € 12,50. Vooraf bestellen kan door te mailen naar

potgrond@blerickseherten.nl 

 

De vastelaovend is net achter de rug en achter de schermen zijn de Blerickse Herten alweer bezig met het voorjaar. En als de lente voor de deur staat, dan wordt het weer tijd om de plantjes te verwennen met potgrond van de Blerickse Herten. Net zoals ieder jaar, gaat de drumfanfare dus weer op pad in Blerick en Boekend om potgrond te verkopen.

 

Op zaterdag 7 maart, tussen 10:00 en 15:00 uur komen ze bij u aan de deur. Uiteraard wordt de potgrond tot bij de mensen in de tuin afgeleverd, een extra voordeel dus voor mensen die zelf niet de mogelijkheid hebben dit mee te nemen uit de winkel. Heeft u dus nog geen potgrond gekocht? Wacht daar nog mee totdat de leden van de Blerickse Herten langskomen en steun deze vereniging door potgrond bij hen te kopen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat u potgrond kunt kopen van de Blerickse Herten? Of bent u bijvoorbeeld niet de hele dag thuis? Bestel dan nu alvast de potgrond door een mail te sturen naar potgrond@blerickseherten.nl met vermelding van uw naam adres en aantal te bestellen zakken.

Wilt u ook muziek komen maken bij de Blerickse Herten? Dat kan! Iedereen, van alle leeftijden, is van harte welkom. Neem dan contact op via info@blerickseherten.nl of loop eens binnen op onze repetitie, iedere dinsdagavond van 19:00-21:00 uur bij Feestzaal de Waeg, Horsterweg 203 in Blerick.