Boek “Om nooit te vergeten”

image_pdf

Nadat de 1e  en 2e druk van bovengenoemd boek waren uitverkocht, zijn er  nog diverse aanvragen voor dit boek binnengekomen.

Helaas heb ik voor al deze mensen “nee” moeten verkopen. Gezien het aantal telefoontjes die ik zelfs  nu nog krijg, durf ik het aan nog een aantal boeken te laten drukken.

Heeft u alsnog interesse in dit boek, laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten. Dit kan onder telefoonnummer 077-4001991 (indien u geen gehoor zou krijgen, ik bel u altijd terug) of  via de E-mail: haykusters@home.nl.

De prijs zal rond de € 28,= liggen (afhankelijk van het aantal te drukken boeken).

Graag wil ik U ook vragen, indien u familie buiten Boekend heeft wonen, eventueel ook deze familie op de hoogte te stellen van dit boek. Het is n.l. gebleken dat er verschillende mensen buiten Boekend graag een boek hadden willen hebben, maar niet op de hoogte van het

verschijnen hiervan zijn/waren.

Personen die in de afgelopen maanden bij mij geïnformeerd hebben of er nog een boek beschikbaar was, verzoek ik ook om toch nog even contact met mij op te nemen.

Het is de bedoeling dat de herdruk begin maart zal verschijnen.

Hay Kusters