Harmonie Boekend

image_pdf

Boekend, december 2019.

 

Leef Bookender luuj,

 

Een bericht van Muziekvereniging Boekend voor de inwoners van Boekend.

Tijdens de ledenvergadering van 17 december jl. hebben wij en onze leden besloten om te stoppen met onze activiteiten. Reden: we missen een aantal cruciale “instrumenten” op belangrijke plekken in het orkest.

Afgelopen jaar hebben we met trots ons 40-jarig bestaan gevierd met een schitterend jubileumconcert. Daarna hebben een aantal leden afgehaakt in verband met hun leeftijd. Jammer, maar dat is de cirkel van het leven. Helaas is het ons niet gelukt, ondanks onze inspanningen, oproep in de schakel, enz. om deze plekken op te vullen. Vandaar deze moeilijke en pijnlijke beslissing.

Ons jeugdensemble blijft tot en met uiterlijk juni 2020 bestaan. Zij repeteren elke dinsdagavond in gemeenschapshuis Boostenhof.

Wij, als bestuur van Muziekvereniging Boekend, hebben mandaat van onze leden gekregen om één en ander tot een goede afsluiting te brengen. Hierover volgen in de loop van de tijd nog enkele mededelingen via de “Schakel”.

Onze oud papieractie hebben we overgedragen aan de Vastelaovesvereniging “de Worteleschrabbers”. Zij halen het oud papier zoals u gewend bent, elke 1e zaterdag van de maand op.

Wij willen u hartelijk danken voor de jarenlange steun die u aan ons gegeven heeft, via onze verjaardagsactie, via de oud papier- en oud metaalacties. Zonder deze steun was het voor ons een stuk moeilijker geweest. Hartelijk dank daarvoor.

 

Met muzikale groet,

Leden en bestuur 

Muziekvereniginging / Harmonie Boekend