Worteleschrabbers Zitting 2019

image_pdf

Zondaag 17 November is de veurverkaup van de zitting van de Worteleschrabbers.

Tösse 11:00 en 12:00 oor kint geej och kaart komme ophaole in de kefee van Boostenhaof veur de priés van € 12,50 per stok.

De zitting zal plaats vinden op Zaoterdaag 7 December .

We hebben dit jaor weer un geweldig programma samengesteld met o.a. de volgende buutreedners Bas van neer, Rob Scheepers, Berry Knapen en Rien van Genugten. Verder zullen de winnende veer leedjes van Blierick ten gehuure waere gebrach, en as aafsloeter gaon Sandra & Marco der nag ein schoën fiésje van maake.

 

Ut Trio van dit jaor, prins Niels I met adjudanten Hay en Kevin zulle eur Bookends talent gaon showen in ein optreej en tiedus de zitting aafscheid gaon neeme van eur vastelaoves jaor. Det geld auk veur ut jeugdkwartet van 2019, prinses Guusje met zien adjudanten Fee en Iva en sirremoniemeister Mirthe zulle auk op dees zitting gaon aaftreeje.

Dit alles onder muziekale begeleiding van ôs eige joekskapel Noëit Genôg.