Rabo ClubSupport

image_pdf
Rabo ClubSupport

Beste inwoners van Boekend,

 

De Rabobank Venlo e o heeft ook nu weer hun clubactie. Leden van de bank mogen van 1 oktober tot en met 11 oktober 5 stemmen uitbrengen op verenigingen. De stemmen worden omgezet in een bijdrage van de Rabobank voor de clubkas van de vereniging.  Wij, van Harmonie Boekend doen ook nu weer mee. 3 andere Boekender verenigingen hebben zich gemeld, nl de seniorenclub 55 plus, ZijActief Boekend en de jeugdclub. Wij vragen voor jullie stem!

Hoe werkt het. Leden van de Rabobank krijgen een code thuisgestuurd. Met deze code kunnen hun stem afgeven op een Boekender vereniging. Elk lid krijgt 5 stemmen, waarvan hij er 2 mag gebruiken voor dezelfde vereniging, dus, lieve inwoners van Boekend, stem op de Boekender verenigingen, stem op ons. .

Hartelijk dank daar voor

Bestuur Harmonie Boekend.