Categorie: Nieuws Boekend

Is bedoeld voor nieuwtjes uit de Boekend

image_pdf

Inloopavond uitbreiding A73 bij knooppunt Zaarderheiken

Persbericht Rijkswaterstaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Inloopavond uitbreiding A73 bij knooppunt Zaarderheiken 3 oktober 2019, 19.00 uur – 20.30 uur, De Egelantier (Egelantierstraat 105A, Blerick)   Rijkswaterstaat nodigt belangstellenden uit voor een inloopavond op 3 oktober a.s. over de uitbreiding van de A73 bij knooppunt Zaarderheiken. De oostelijke parallelbaan krijgt hier een extra rijstrook.

Nieuwe ronde buurtcafés

14 MEI 2019 Nieuwe ronde Buurtcafés Komt u naar het vervolg op de buurtcafés? De gemeente heeft in november en december 2018 de eerste buurtcafés in Venlo georganiseerd. De resultaten daarvan zijn dit voorjaar gepubliceerd en gedeeld met de deelnemers.   Nieuwe ronde Buurtcafés In deze eerste buurtcafés werd gesproken over de identiteit van de wijk en op welke manier inwoners van Venlo met de gemeente willen samenwerken aan een mooiere wijk of dorp. Een […]

Harmonie Boekend 40 jaar

Harmonie Boekend 40 jaar! 2018/2019 is het jubileumjaar voor Muziekvereniging/ Harmonie Boekend. Wij vieren dat we 40 jaar bestaan! Graag willen wij dat vieren in de vorm van reünie/jubileumconcert met leden en oud-leden. Een concert dat we in het kader van dit jubileum aan de Boekender gemeenschap en iedereen die de harmonie een warm hart toedraagt willen aanbieden. .

RKBVC 1952-2017

RKBVC 1952-2017 (65 jaar) Beste Boekendenaren, wellicht is het niet meer bij iedereen bekend, maar voetbalvereniging RKBVC bestaat (op papier althans) nog steeds. Ondanks dat onze laatste wedstrijd in mei 2009 in de zaal is gespeeld, en we op het veld al vanaf 2006 niet meer actief zijn hebben we toch de stille hoop gehad om nog een keer iets op te starten. Helaas heeft onze laatste poging in 2015 definitief duidelijk gemaakt dat een […]

Boosterveldje

Beste inwoners van de Boekend,   Vorig jaar zijn we gestart om de ‘overlast’ op het speelveldje (Boosterveldje) te verminderen.

Volgende pagina »